Skip to main content

11 mei, nieuwe fase

Vanaf nu mogen er bezoekbubbels gebeuren. Om het even lekker ingewikkeld te maken (typisch Belgiƫ) mogen we max. 4 mensen ontvangen.
Maar die moeten altijd dezelfde blijven, dus er mag geen kruisbestuiving zijn. Die 4 mensen mogen ook niet naar anderen op bezoek en moeten dus ook naar ons op bezoek blijven gaan.

Dus met overleg met de Bart zijn broer en zussen, hebben we besloten om naar de oma en opa te gaan om zo toch onze jongste spruit te laten zien.
En dat hebben we dan ook gedaan op Moederdag.
Die waren dus dan oh zo gelukkig om eindelijk Philou te kunnen zien.
Het blijft voor Alixe wel nog altijd moeilijk om niet te dicht te komen bij haar Moetje & Vaatje. Geen knuffels en kusjes en op voldoende afstand.
Heel verstaanbaar voor zo’n knuffelaar als Alixe.

Hopelijk valt dit binnenkort allemaal weg en mag er terug zoveel geknuffeld en gekust worden, mits voldoende hygiƫne. En mogen we ook zoveel bezoek ontvangen/doen.

Helaas mag Alixe nog altijd niet naar school. Maar hopelijk mag ze wel op tennisles met haar vriendinnetjes. Maar dat moet de tennisschool nog bekijken of ze dit door laten gaan. Want we vrezen dat ze in juni waarschijnlijk niet meer naar school zal mogen.
Hopelijk kan ze in de zomer dan eens spelen bij een vriendinnetje of een vriendinnetje ontvangen.

Ondertussen is Bart terug aan het werk maar nog met kleine mate, aangezien de horeca nog steeds niet mag opstarten. Hij heeft ondertussen een paar vastgoedprojecten mogen fotograferen, dus hopelijk komen er daar nog meer uit.

Tot binnenkort en #staysafe !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *